[球员资料] 博鲁茨本周愤怒列表

AAAAHHHHHHHH I AM ARTUR BORUC AND THIS IS A LIST OF THINGS THAT MADE ME                  ANGRY THIS WEEK:
啊啊啊啊啊我是阿图尔博鲁茨这是我本周的愤怒列表:

1. THE START OF THE SEASON -- IT'S FINALLY HAPPENING!!!!!!!!!!! THE STRIKE IS OVER AND I HAVE BEEN PILEDRIVING MYSELF INTO MY DRIVEWAY OVER AND OVER AGAIN TO CELEBRATE!!!!!!!!!!!!!!!!!! MY HEAD IS BLEEDING BUT I DON'T KNOW IF IT'S FROM THE PILEDRIVERS OR THE EXCITEMENT OF THE NEW SEASON!!!!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHH I THINK IT'S THE EXCITEMENT!!!!!!!!!!!!!!!!
1. 赛季开始了——终于开始啦!!!!罢工结束了,我在我家的车道上不停地对自己打桩来庆祝!!!我头流血了但我不知道这是因为打桩机还是因为新赛季的兴奋!!!啊啊啊啊我觉得应该是太兴奋啦!!!!

2. INIGO MARTINEZ'S OWN GOAL -- I KNOW DAVID DE GEA IS YOUNG BUT HE NEEDS TO SHOW HIS DEFENDERS WHO IS BOSS SO THEY STOP MESSING WITH HIM!!!!!!!!!!!!!!! ONE TIME GARY CALDWELL SCORED AN OWN GOAL ON ME AT CELTIC SO I TOLD HIM I WOULD ROUNDHOUSE KICK HIS DREAMS IN THE FACE!!!!!!!!!!!!!! HE CHANGED CLUBS AFTER THAT!!!!!!!!!!!!!!
2. 马丁内斯的乌龙球(西班牙国青队6-0领先格鲁吉亚国青队的时候,格鲁吉亚门将开大脚,球到了西班牙禁区前,德赫亚跑出来接球,结果西班牙后卫马丁内斯一个脚后跟,球越过德赫亚的头进了西班牙的大门)—— 我知道大卫德赫亚很年轻但他需要告诉他的后卫谁才是后防线上的老大,他们才会停止跟他乱来!!!!!有一次在凯尔特人的时候凯尔德维尔进了个乌龙球,然后我告诉他我会将他的美梦开大脚踢到他脸上!!!!后来他转会了!!!!!!!!

3. BALOTELLI TAKING HIS IPAD TO MATCHES -- I TRIED TO USE AN IPAD ONE TIME AND HATED IT!!!!!!!!!!!!! HATED IT!!!!!!!!!!!!!!! THEY TASTE JUST LIKE IPODS AND IPODS DO NOT TASTE GOOD!!!!!!!!!!!!
3. 巴洛特里将IPAD带到比赛—— 我有一次试着用IPAD然后我讨厌极了!!!!讨厌极了!!!!它们吃起来味道就像IPOD一样而且IPOD很难吃!!!!!

4. CORN -- THERE IS ONE EXPLANATION FOR THE GLOBAL FINANCIAL CRISIS!!!!!!!!!! CORN!!!!!!!!!!!!! IT MIGHT NOT MAKE SENSE NOW BUT EVERY TIME YOU EAT POLENTA A STOCK MARKET WILL CRASH!!!!!!!!!!!!!!!!
4. 玉米—— 全球金融危机只有一个解释!!!!玉米!!!!可能现在听起来很荒唐但每次你吃一碗意大利玉米粥一个股市就会暴跌!!!

5. MIKE ASHLEY STRIPPING IN A CHINESE RESTAURANT -- AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5. 纽卡的老板在中餐馆里跳脱衣服(下图)——啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!!!!!!!!!!!!!

6. ZIDANE'S SON TRAINING WITH REAL MADRID'S FIRST TEAM -- THIS MAKES ME FEEL OLD!!!!!!!!!!! AND FEELING OLD MAKES ME WANT TO ELBOW A SCIENTIST IN THE TONGUE FOR NOT MAKING US IMMORTAL YET!!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHH SCIENTISTS ARE CLEARLY WORKING FOR THE CORN!!!!!!!!!!!!
6. 齐达内的儿子跟着皇马一线队训练—— 这让我感觉很老!!!!!!!而感觉很老让我想肘击一个科学家的舌头,因为没有让我们永生不老!!!!啊啊啊啊啊科学家们肯定是为玉米工作的!!!!!!!!

7. THE WORST PENALTY KICK EVER -- OHMYGOD WHY DOESN'T ANYONE DO THIS AGAINST ME?!!?!?!?!?!? INSTEAD THEY ACTUALLY GET A SHOT OFF AND FORCE ME TO DREAM OF THE DAY THEY GET DECAPITATED BY A SEAGULL IF THEY SCORE!!!!!!!!!!!!
7. 最糟糕的点球(在埃及联赛里,一个主罚点球的球员跑向皮球想做假动作,结果右脚支撑腿脚下一滑而跌倒并且碰到了皮球,球向前慢慢滚动,裁判过来向该球员出示黄牌)—— 我的天啊为什么没有人对我这样做?!?!?!他们每次对我都狠狠的把球踢过来,逼迫我在他们进球后想象他们被海鸥吃掉了脑袋的情形!!!!

8. THE QPR UGG BOOT MYSTERY -- WHEN I FIRST JOINED FIORENTINA SOMEONE THREW AWAY MY SANDALS WITH SHARDS OF GLASS GLUED TO THE SOLES!!!!!!!!!!!!!!!! I STILL HAVEN'T FIGURED OUT WHO DID IT BUT I AM ACTUALLY KIND OF THANKFUL BECAUSE AFTER THAT I GOT THE IDEA TO MAKE A PAIR OF SANDALS WRAPPED IN BARBED WIRE AND PEACH JELLY!!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHH THEY ARE THE MOST AWESOME THINGS EVER!!!!!!!!!!!!!
8. QPR的UGG靴谜团(QPR前锋博斯罗伊德的UGG靴子被摧残了,目前队里的人都怀疑是坏小子巴顿的所作所为,但巴顿在twitter上否认)—— 当初我刚加盟佛罗伦萨的时候有人把我的凉鞋扔掉了,我的凉鞋鞋底下还专门粘了玻璃碎片的!!!!!!我到现在还是不知道这是谁做的,不过我挺感激的因为在那之后我想出一个新主意来做一对用带刺铁丝网和桃子酱包着的凉鞋!!!!!!!!啊啊啊啊啊这是最酷的东西啊!!!!!!!!!!!!

9. MY IDIOT NEIGHBOR DAN WYKOWSKI -- SO I WAS AT THE MARKET BUYING LEFTOVER FAT FROM STEAKS AND AIR FRESHNERS THAT SMELL LIKE HOMELESS PEOPLE WHEN I RAN INTO MY IDIOT NEIGHBOR DAN WKYOWSKI!!!!!!!!!!!! HE SAID "FANCY MEETING YOU HERE" LIKE THAT JOKE IS EVER ACTUALLY FUNNY!!!!!!!!!!!!!! I SAID "YEAH THIS IS FUNNY!!!!!!!!" EXCEPT I SAID IT IN A WAY SO HE WOULD KNOW THAT WHEN I SAW HIM AGAIN ONCE WE BOTH GOT HOME IN FIVE MINUTES I WOULD THROW A MICROWAVE AT HIS GARAGE DOOR!!!!!!!!!!!!! THEN HE SAID "SEE YOU LATER ARTUR" AND WENT DOWN A DIFFERENT AISLE!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHH I HOPE THE MARKET RAN OUT OF HIS FAVORITE MUFFINS BY THE TIME HE GOT TO THEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9. 我的笨蛋邻居丹维科夫斯基—— 当时我在超市里买牛扒剩余脂肪和闻起来像流浪汉的空气清新剂,然后我就碰上我的笨蛋邻居丹维科夫斯基啦!!!!!他说“在这里见到你真是奇怪啊"就好像这个玩笑真的很好笑似的!!!!!我说”是啊真好笑啊!“ 只是我说的方式要他知道如果我五分钟之后回家再见到他我会扔一个微波炉到他的停车库的门上!!!!然后他说”迟一点再见,阿图尔“ 然后就走到另一个走廊里了!!!!啊啊啊啊啊我希望这个超市卖完了所有他最爱的松饼蛋糕啊!!!!!!!!

I AM ARTUR BORUC AND THIS HAS BEEN   MY RAGE LIST. SEE YOU NEXT WEEK!      GOD          BLESS!!!!!!
我是阿图尔博鲁茨这是我本周的愤怒列表。下周再见!上帝保佑!!!!
楼主新帖
    开心

奋斗

擦汗

我很高兴的告诉波兰门,科学家们最近的确是完成了玉米还不知道是土豆的全基因组测序工作,这篇文还上了《自然》杂志的封面

原帖由 oldzheng 于 2011-9-11 01:41 发表
    我很高兴的告诉波兰门,科学家们最近的确是完成了玉米还不知道是土豆的全基因组测序工作,这篇文还上了《自然》杂志的封面

啊啊啊啊,科学家果然是为玉米工作的!!!!!!他们想让玉米长生不老!!!!!!!!啊啊啊啊啊啊玉米太邪恶了!!!!!!!!
    开心

难过

是谁扔了博鲁什的凉鞋呢?
    郁闷

[LV.Master]伴坛终老

支持图文并茂

http://www.tudou.com/programs/view/kaUYDd0KE-A/

这就是第7条提到的那个点球,确实很2
    郁闷

玉米很邪恶啊
    相当邪恶
    开心

原帖由 棉袄 于 2011-9-11 05:03 发表
    http://www.tudou.com/programs/view/kaUYDd0KE-A/

这就是第7条提到的那个点球,确实很2

果然很2.。。

他们每次对我都狠狠的把球踢过来,逼迫我在他们进球后想象他们被海鸥吃掉了脑袋的情形!!!!

他对他的邻居真的很好

昨天 21:26

我觉得“丹维科夫斯基”这个名字听起来很顺耳
    开心

我想看那个乌龙球
    开心

黄牌是为什么

原帖由 愚佳熊 于 2011-9-11 11:35 发表
    我想看那个乌龙球

原帖由 愚佳熊 于 2011-9-11 11:37 发表
    黄牌是为什么

国际足联的规则是,在跑向球的过程中允许假动作,在完成跑向球的过程后假动作是犯规的
    开心

开心

牛叉的乌龙